Majorstuen
Spesialistsenter

Smertebehandling

Majorstuen Spesialistsenter

Majorstuen spesialistsenter har egne nakke- og ryggspesialister som utreder og behandler smerter i nakke og rygg.

Ved utredning er det viktig å finne årsak til smertene. Spesialisten foretar derfor en grundig undersøkelse før vi kan foreslå egnet behandling.

Utredning

Utredning av smerter i nakke og rygg

Spesialisten foretar en grundig undersøkelse av nakke eller rygg. De vil rettlede deg til riktig behandling. Smertene i nakke og rygg kan komme fra en rekke steder. For å finne ut hvor smertene kommer fra må vi undersøke deg nøye. Hos oss har vi mulighet til å sette lokalbedøvelse i spesifikke områder ved hjelp av røntgen apparat.

Nakkesmerter

Behandling av nakkesmerter

Nakkesmerter er svært vanlig. Over 60% av befolkningen opplever plagsom smerte i nakken i løpet av livet. Problemet øker med alder på grunn av generell slitasje og forkalkninger i skjelettet. For å finne ut om det er fasettledd som er årsaken til smertene må vi gjøre diagnostiske blokader med røntgengjennomlysning.

Ryggsmerter

Nerverotsblokade

Selektive nerverotsblokader er en skånsom og effektiv metode for å behandle utstrålende smerter til armer eller ben som er forårsaket av nerverotsirritasjon. Det er en høyt spesialisert prosedyre som skal utføres av erfaren lege med høy kompetanse og riktig utstyr.

Ryggsmerter

Denervering med radiofrekvens

RF- denervering er en symptomatisk behandling. Det vil si at man reduserer smerten uten å fjerne årsaken. Behandlingen baserer seg på at fasettleddene har sin egen nerveforsyning som kuttes ved å varme opp nervevevet og koagulere det (termoablasjon) ved hjelp av spesielle RF-nåler.

Ryggsmerter

Behandling av iliosacralledd

Smerter i bekkenet er vanligere enn man tror. Men kan være en vanskelig diagnose å stille og behandle. Slike smerter blir ofte mistolket som ryggsmerte. 15% av ryggpasientene har egentlig sitt smertefokus i bekkenet. Dette er den glemte diagnosen. Diagnosen stilles ved kliniske tester og diagnostiske blokader.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle