Majorstuen
Spesialistsenter

Kirurgi

Majorstuen Spesialistsenter

Majorstuen spesialistsenter tilbyr de fleste typer ryggkirurgi. Vi tar imot pasienter til poliklinisk vurdering, og kan tilby operasjon dersom det er behov for det. Vi har kort ventetid og har tre av Norges fremste og mest erfarne ryggkirurger til å utføre behandlingene.

Prolaps

Ryggprolaps refererer til fremspring av en del av ryggsøylen, vanligvis mellomvirvelskivene, inn i spinalkanalen. Dette kan føre til trykk på nerver og alvorlig smerte som stråler ut i et eller begge bena (isjias). Det kan også føre til nummenhet og svakhet i bena. Ryggprolaps kan være forårsaket av aldersrelatert slitasje, skade eller overbelastning.

Spinal stenose

Spinal stenose er en vanlig tilstand som kan føre til smerte og nummenhet i ryggen og bena. Det er viktig å søke behandling hos en lege dersom du mistenker at du har spinal stenose. Behandlingsmuligheter kan inkludere fysioterapi, medisiner og kirurgi. Å få en tidlig diagnose og behandling av spinal stenose kan bidra til å redusere smerten og forbedre livskvaliteten.

Ryggfiksasjon

Ryggfiksasjon – også kalt avstivningsoperasjon i ryggen. Den vanligste operasjonen er at kirurgen fjerner bevegelse og belastning mellom to eller tre ryggvirvler i korsryggen. Hos oss gjøres dette ved at man setter skruer inn i de aktuelle ryggvirvlene som så forbindes sammen med et stag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle